Mirë se vini në web faqen Gazmend Qorraj Jean Monnet Chair
Gazmend Qorraj Jean Monnet Chair Agim Ramadani 10000 Kosovo
Tel: +377 44 640 161
E-mail: gazmendqorraj@yahoo.com
Web: www.jeanmonnetchair.info
Dërgo porosi

Lëndët e ligjeruara

  • Ekonomia e Kosovës dhe Bashkimi Evropian
  • Ekonomiksi i Bashkimit Evropian
  • Ekonomiksi i Integrimeve Evropiane