Mirë se vini në web faqen Gazmend Qorraj Jean Monnet Chair
Gazmend Qorraj Jean Monnet Chair Agim Ramadani 10000 Kosovo
Tel: +377 44 640 161
E-mail: gazmendqorraj@yahoo.com
Web: www.jeanmonnetchair.info
Dërgo porosi

Libra

Integrimi Evropian dhe Kosova

 

Qorraj, G (2011): Integrimi Evropian dhe Kosova

ISBN: 978 -9951-417-73-0.

Entreprenurs and Self-Employees

 

Qorraj, G (2010): Entrepreneurs and Self-Employees:

The case of Kosovo; LAP Lambert Academic Publishing, Germany ISBN: 978-3-8433-7413-2.